Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top
Tenir la temperatura adequada dins de casa sol ser complicat, això es nota en part per els materials que fem servir en les nostres portes i finestres.

Normalment, ens ajudem de calefacció o estufes a l’hivern i de ventiladors i aires condicionats a l’estiu. El qual fa que les factures es disparen d’una manera o altre.

L’ideal seria estar a temperatures adequades tant a l’estiu com a l’hivern sense que ho notem tant en les factures.

En la majoria de construccions antigues no es tenien en compte certs aspectes i essolia mirar més la resistència dels materials i la durabilitat, que l’eficiència energètica. Però hi ha altre tipus de construccions que millora molt l’eficiència energètica i conserven totes les necessitats bàsiques d’una llar.

El concepte de passivhaus o casa passiva no és res de nou, va aparèixer ja en els anys 80 a Alemanya com a evolució de les cases de baix consum energètic. Aquest tipus de construccions tenen com a característica principal que han de mantenir unes condicions atmosfèriques ideals a l’interior, que són entre un 70% a un 90% superior que en un habitatge convencional.

Com tants altres certificats, el Passivhaus té definits una sèrie de criteris que han de complir-se.

S’ha establert un sistema de puntuació que hauria de sumar un factor mínim i que té en compte els següents criteris:

  • Súper aïllament en parets, terres i coberta.
  • L’orientació de l’habitatge per aprofitar la radiació de el sol i la ventilació
  • Ventilació creuada durante l’estiu
  • Eliminació de ponts termics
  • Estanquitat de l’edificació
  • Portes i finestres d’alta precisió.

Per això, amb les finestres de fusta Elke, estalviaràs fins a un 40% d’energia ja que tens un màxim aïllament tèrmic i acústic.

Guanyaràs en elegància, economia i confort, i tot això, amb un mínim manteniment gràcies a la tecnologia aplicada a la tractament de la superfície de la fusta que ens permet eliminar el costós manteniment.