Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top

MODELS

ELKE FUSTA H68

El model H68 és el nostre estàndard. Una finestra de fusta capaç de donar el màxim aïllament tèrmic i acústic amb una immillorable relació qualitat/preu. Emprem les tècniques més novedoses per garantir un òptim rendiment. Els ferratges Sigenia de la sèrie Titan permeten un perfecte funcionament de tots i cadascuns dels diferents sistemes d’apertura (oscilo·batents, corredisses elevables, corredisses osciloparal·leles, corredisses tipus biombo, finestres pivotants, portes d’entrada…).

ELKE FUSTA H80

El model H80 està dissenyat especialment per vivendes i edificis amb la necessitat d’un aïllament elevat. La inserció de vidres de doble càmera i el perfil de 80 mm. d’espessor permeten arribara a un coeficient de transmitància de 0,8K. Emprem les tècniques més novedoses per garantir un òptim rendiment. Els ferratges Sigenia de la sèrie Titan permeten un perfecte funcionament de tots i cadascuns dels diferents sistemes d’apertura (oscilo·batents, corredisses elevables, corredisses osciloparal·leles, corredisses tipus biombo, finestres pivotants, portes d’entrada…)

ELKE FUSTA H92

El model H92 està dissenyat especialment per vivendes i edificis amb la necessitat el millor aïllament tèrmic i acústic. La inserció de vidres de doble càmera i el perfil de 92 mm. d’espessor permeten arribara a un coeficient de transmitància de 0,77K. Emprem les tècniques més novedoses per garantir un òptim rendiment. Els ferratges Sigenia de la sèrie Titan permeten un perfecte funcionament de tots i cadascuns dels diferents sistemes d’apertura (oscilo·batents, corredisses elevables, corredisses osciloparal·leles, corredisses tipus biombo, finestres pivotants, portes d’entrada…)

ELKE FUSTA+ALU HA86

Nou model HA86 que combina la calidesa de la finestra de fusta iV68 amb un marc d’alumini exterior de 16mm. amb estructures independents. Combinant les diferents tonalitats d’acabats i una àmplia gama de vidres s’adapta a la perfecció a qualsevol tipus de vivenda assegurant un aïllament tèrmic i acústic òptim. Coeficient de transmitància: 1,3/0,83K. (oscilo·batents, corredisses elevables, corredisses osciloparal·leles, finestres pivotants, portes d’entrada…)

ELKE FUSTA+ALU HA98

Nou model HA98 que combina la calidesa de la finestra de fusta iV80 amb un marc d’alumini exterior de 16mm. amb estructures independents. Combinant les diferents tonalitats d’acabats i una àmplia gama de vidres s’adapta a la perfecció a qualsevol tipus d'habitatge assegurant un aïllament tèrmic i acústic òptim. Coeficient de transmitància: 1,0/0,77K. (oscilo·batents, corredisses elevables, corredisses osciloparal·leles, finestres pivotants, portes d’entrada…)