Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top

PASSIÓ PER LA NOSTRA FEINA

FINESTRES DE FUSTA, NATURALMENT.

75 ANYS FABRICANT, 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA A ESPANYA

Situats a Girona des de l’any 1999 i a la Catalunya central des de 2012, ens dediquem a la fabricació i importació de finestres de fusta. Fabriquem tots els nostres productes en la fàbrica que tenim situada al sud d’Alemanya i seguim les estrictes normatives DIN dictades per l’Institut Rosenheim de Finestres. Més de 17 anys instal·lant finestres de fusta en vivendes com la teva avalen la nostra feina.

 

El nostre equip de disseny sempre ha procurat trobar les millors solucions per poder satisfer les necessitats dels nostres clients. L’èxit en la nostra feina és aconsellar correctament als nostres clients per tal que puguin gaudir de la comoditat i confort que les nostres finestres de fusta ofereixen.

La seu central la tenim situada a la ciutat de Girona però el nostre radi d’acció abasta molt més. Hem realitzat obres a Madrid, Toledo, Palma de Mallorca, Menorca, València, Suïssa, Alemanya, Formentera… ens desplacem encantats a qualsevol part del territori.

 

El més important no és el que nosaltres diem de la nostra empresa, sinó què opinen nostres clients de nosaltres. És per aquest motiu que actualitzem aquest lloc web per permetre així la interacció amb clients i amb tots aquells que estigueu interessats en els nostres productes. Mitjançant el blog podrem respondre els vostres dubtes, solucionar incidències en el menor temps possible i el més important: podreu veure la opinió dels nostres clients i col·laboradors.

 

Estem aquí per fer que el teu projecte sigui tot un èxit. No dubtis en contactar amb nosaltres. T’agraïm la teva visita, benvingut a Finestres de Fusta ELKE.

PLANIFICACIÓ

“TOT ALLÒ QUE ES 
POT PREVEURE,
EVITA MALDECAPS.”

La planificació és bàsica per tal que un projecte comenci amb bon peu. Tot allò que es revisi en aquesta fase evitarà costos innecessaris i malsdecap. Per això ens cuidem d’assessorar els projectes que ens arriben com si de casa nostra es tractes. Això ens permet donar un bon servei.

DISSENY

“LA FORMA 
SEGUEIX SEMPRE
LA FUNCIONALITAT.”

Dissenyem tots els nostre productes garantint una funcionalitat perfecte al llarg de tota la seva visa útil. Més de 20 any d’experiència ens permeten dimensionar i donar les caracterítiques perfectes a les nostres finestres seguint els desitjos dels nostres clients.

FABRICACIÓ

“LA TECNOLOGIA
I LA TRADICIÓ SON
COMPLEMENTARIES.”

Fabriquem totes les nostres finestres seguint l’ofici de fuster que hem estat perfeccionant en els 75 anys que te la nostra fàbrica. Hem incorporat la tecnologia d’última generació per millorar encara més els nostres resultats.

MUNTATGE

“DE RES SERVEIX
UN BON PRODUCTE,
SENSE UN BON SERVEI.”

Controlem totes les fases, des d’agafar mides al muntatge de les nostres finestres. Així aconseguim garantir un bon resultat. No servim les nostres finestres a tercers. Només ELKE munta finestres ELKE.

LES NOSTRES FINESTRES TENEN ELS MILLORS COMPONENTS

Una finestres està composta d’una llarga llista de components. Escollir els millors garanteixen i fer servir la tecnologia mes avançada assegura que els nostres productes funcionaran i aïllaran correctament al llarg de la seva vida útil.

 

Triem les millors fustes per fabricar les vostres finestres. Sempre son fustes ecològiques, certificades i provinents de plantacions controlades per garantir la conservació i millora del medi ambient. Tractem les fustes amb complexes tècniques que permeten una llarga durabilitat.

Confiem els nostre trencaments a la prestigiosa marca alemanya de ferratges Sieggenia. Empresa capdavantera ens aporta una total garantia i una gran versatilitat de sistemes per aconseguir amotllar-nos a les vostres cases.

 

La protecció superficial ens la dona Sikkens, amb qui després de molts anys de col·laboració ens ha creat unes fórmules pròpies de Lasurs per aconseguir una màxima durabilitat i un mínim manteniment a les nostres finestres.

 

Els envidriaments també els deleguem a una altra empresa germana: Semco. Son una industria capdavantera que ens permet dotar a les nostres finestres de seguretat, aïllament, control solar, aïllament acústic fins a extrems sorprenents.