Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top

El projecte de l’Iñaki Alday,  amb el que hem tingut el gust de colaborar, a guanyat el primer premi internacional de arquitectura residencial 2019.

Els Premis Internacionals d’Arquitectura estan dedicats a el reconeixement de l’excel·lència en arquitectura i urbanisme des d’un punt de vista global. El programa rep homenatge als nous desenvolupaments en disseny i subratlla les direccions i la comprensió dels processos d’avantguarda actuals consistents amb el pensament de disseny actual.

El projecte consisteix en la transformació d’una antiga masia abandonada en una residència. La casa original consistia en una casa de camp quadrada de dos pisos que va créixer durant els anys afegint-hi diferents volums a causa de les necessitats agrícoles. A causa del nou ús, els requisits de llum i ventilació es converteixen en punts clau del projecte. Dos nous buits grans, no visibles des de l’exterior, permeten que la llum il·lumini les parts més fosques de les habitacions més grans. Les altres obertures noves es redueixen al mínim en nombre i superfície, tot protegint la façana nord de la tramuntana.