Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top

ELKE H92. MÀXIM AÏLLAMENT. GARANTIA ABSOLUTA.

El model iV92 està dissenyat especialment per vivendes i edificis amb la necessitat el millor aïllament tèrmic i acústic. La inserció de vidres de doble càmera i el perfil de 92 mm. d’espessor permeten arribara a un coeficient de transmitància de 0,77K. Emprem les tècniques més novedoses per garantir un òptim rendiment. Els ferratges Sigenia de la sèrie Titan permeten un perfecte funcionament de tots i cadascuns dels diferents sistemes d’apertura (oscilo·batents, corredisses elevables, corredisses osciloparal·leles, corredisses tipus biombo, finestres pivotants, portes d’entrada…)

Fabriquem tots els nostres productes a Alemanya, seguint les normatives dictades per l’Institut Rosenheim de Finestres i complim els estrictes nivells del codi tècnic Alemany. Les nostres finestres son testades en el nostre laboratori d’assajos per auditories externes periódicament.

1. Fusta 4-laminada: laminació cuádruple de fusta de 68mm de gruix. Amb uns exigents tractaments i un acabat a poro obert aconseguim dotar a la fusta d’una gran resistència.

2. Trenca-aigües: la protecció del muntant inferior és crucial en una finestra de fusta. És per això que col·loquem un trenca-aigües anoditzat i termo-lacat amb cartells tècnics. Encara que quedi aigua emmagatzemada mai entra en contacte amb la fusta.

3. Doble junta: disseny de doble junta de goma per garantir el tancament hermètic entre la fulla i el marc. Amb la introducció de la doble junta ens assegurem la màxima estanquitat i el compliment de les normatives alemanyes.

4. Segellat: segellat perimetral entre el vidre i la fusta mitjançant silicona neutra. Coloració depenent de l’acabat dinal de la finestra.

5. Vidre: el vidre és un dels elements més importants de la finestra. Emprem com a estàndard un vidre 4/14/14/4mm. amb càmera interior amb gas argó i filtre de rajos UV. Aquest vidre aïlla fins a 32dB acústics. Tenim un extens catàleg de vidres de seguretat, texturitzats, anti·so…

6. Llistó de vidre: llistó de vidre situat a la banda interna de la finestra, permetent només la extracció el vidre desde l’interior de la vivenda. Subjecció mitjançant puntes “invisibles”.

7. Galzes: galzes opcionals seguint les normatives de l’Institut Rosenheim de Finestres. Aquests galzes permeten l’encastament de trenca-aigües exteriors o lleixes interiors.

8. Superfície: acabat tipus Lasur de 8 micres d’espessor a poro obert. Aquest sistema permet eliminar el costós i laboriós manteniment de les finestres de fusta. 10 anys de garantia.

9. Capçals:  Protecció transparent entre les juntes dels capçals de la fusta.

MÀXIM AïLLAMENT

MÀXIM AïLLAMENT

Les nostres finestres de fusta garanteixen un màxim aïllament fent-les ideals per projectes Passive House o Leed Certificate.

MÍNIM MANTENIMENT

MÍNIM MANTENIMENT

Finestres de fusta amb un manteniment mínim gràcies als lasurs a poro obert que permeten respirar a la fusta.

MÀXIMA GARANTIA

MÀXIMA GARANTIA

Donem 10 anys de garantia* a les nostres finestres. Estem segurs que el que fabriquem te la qualitat màxima.

MADE IN GERMANY

MADE IN GERMANY

Fabriquem les nostres finestres a les nostres instal·lacions d'alemanya, seguint les normatives de l'Institut Rosenheim de Finestres.

FERRATGES SIEGENNIA

Perfecció en la tècnica.

Els ferratges Titan d’última generació permeten una obertura, abatiment i tancament de les finestres de manera suau i impecable. S’adapten automàticament a canvis de condicions de temperatura. Garantitzen sempre un tancament ben ajustat i durador adaptant en cada moment les toleràncies.

LASURS SIKKENS

Protecció i bellesa.

Emprem els lasurs a l’aigua Sikkens que tant bon resultat de protecció donen a les nostres finestres. Hem dissenyat fórmules pròpies d’imprimacions i acabats que permeten als nostres clients oblidar-se del manteniment de les superfícies durant molts anys.

VIDRES SEMCO

Glass made in Germany.

Totes les nostres finestres venen amb vidres de la marca Semco, fabricats a alemanya. Disposem d’un ampli catàleg de models que aconsegueixen donar a les nostres finestres les característiques desitjadels pels nostres clients.

illbruck

Segellats tècnics.

Emprem materials de segellat tècnics de la marca Illbruck, garantia absoluta d’estanquitat. Escumes flexibles, membranes a base de polímers i silicones neutres.