Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top

ELKE HA82. MÀXIM AÏLLAMENT. GARANTIA ABSOLUTA.

Nou model HA82 que combina la calidesa de la finestra de fusta iV68 amb un marc d’alumini exterior de 16mm. amb estructures independents. Combinant les diferents tonalitats d’acabats i una àmplia gama de vidres s’adapta a la perfecció a qualsevol tipus de vivenda assegurant un aïllament tèrmic i acústic òptim. Coeficient de transmitància: 1,3/0,83K.

Fabriquem tots els nostres productes a Alemanya, seguint les normatives dictades per l’Institut Rosenheim de Finestres i complim els estrictes nivells del codi tècnic Alemany. Les nostres finestres son testades en el nostre laboratori d’assajos per auditories externes periódicament.

1. Fusta tri-laminada: laminació triple de fusta de 68mm de gruix. Amb uns exigents tractaments i un acabat a poro obert aconseguim dotar a la fusta d’una gran resistència.

2. Al·lumini: Revestiment d’alumini ventilat posteriorment, compensat o rasat amb obertures de drenatge.

3. Doble junta: disseny de doble junta de goma per garantir el tancament hermètic entre la fulla i el marc. Amb la introducció de la doble junta ens assegurem la màxima estanquitat i el compliment de les normatives alemanyes.

4. Segellat: segellat perimetral entre el vidre i la fusta mitjançant silicona neutra. Coloració depenent de l’acabat dinal de la finestra.

5. Vidre: el vidre és un dels elements més importants de la finestra. Emprem com a estàndard un vidre 4/16/4mm. amb càmera interior amb gas argó i filtre de rajos UV. Aquest vidre aïlla fins a 32dB acústics. Tenim un extens catàleg de vidres de seguretat, texturitzats, anti·so…

6. Juntes: juntes d’escaire termo-segellades per garantir una llarga durabilitat.

7. Galzes: galzes opcionals seguint les normatives de l’Institut Rosenheim de Finestres. Aquests galzes permeten l’encastament de trenca-aigües exteriors o lleixes interiors.

8. Superfície: acabat tipus Lasur de 8 micres d’espessor a poro obert. Aquest sistema permet eliminar el costós i laboriós manteniment de les finestres de fusta. 10 anys de garantia.

9. Capçals:  Protecció transparent entre les juntes dels capçals de la fusta.

MÀXIM AïLLAMENT

MÀXIM AïLLAMENT

Les nostres finestres de fusta garanteixen un màxim aïllament fent-les ideals per projectes Passive House o Leed Certificate.

MÍNIM MANTENIMENT

MÍNIM MANTENIMENT

Finestres de fusta amb un manteniment mínim gràcies als lasurs a poro obert que permeten respirar a la fusta.

MÀXIMA GARANTIA

MÀXIMA GARANTIA

Donem 10 anys de garantia* a les nostres finestres. Estem segurs que el que fabriquem te la qualitat màxima.

MADE IN GERMANY

MADE IN GERMANY

Fabriquem les nostres finestres a les nostres instal·lacions d'alemanya, seguint les normatives de l'Institut Rosenheim de Finestres.

FERRATGES SIEGENNIA

Perfecció en la tècnica.

Els ferratges Titan d’última generació permeten una obertura, abatiment i tancament de les finestres de manera suau i impecable. S’adapten automàticament a canvis de condicions de temperatura. Garantitzen sempre un tancament ben ajustat i durador adaptant en cada moment les toleràncies.

LASURS SIKKENS

Protecció i bellesa.

Emprem els lasurs a l’aigua Sikkens que tant bon resultat de protecció donen a les nostres finestres. Hem dissenyat fórmules pròpies d’imprimacions i acabats que permeten als nostres clients oblidar-se del manteniment de les superfícies durant molts anys.

VIDRES SEMCO

Glass made in Germany.

Totes les nostres finestres venen amb vidres de la marca Semco, fabricats a alemanya. Disposem d’un ampli catàleg de models que aconsegueixen donar a les nostres finestres les característiques desitjadels pels nostres clients.

illbruck

Segellats tècnics.

Emprem materials de segellat tècnics de la marca Illbruck, garantia absoluta d’estanquitat. Escumes flexibles, membranes a base de polímers i silicones neutres..