Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top

UNDOS ARQUITECTURA

Arquitectes

A undos estem especialitzats en arquitectura residencial. Acompanyem d’una manera propera i rigorosa, aportant criteris de bioconstrucció, eficiència energètica i materials saludables. El resultat és una arquitectura que combina reflexió i eficàcia; tècnica i estètica; abordant cada projecte amb una mirada única i sensible.

L’Estel és la part organitzadora i perfeccionista d’undos. Li agrada quan les feines tiren endavant i les coses funcionen, planifica tot el que pot i controla al detall que tots els projectes surtin com han sigut concebuts. Alhora gaudeix amb els primers esbossos de projecte, i li agrada descobrir qui sou i quina història porteu al darrera.

A en Ramon li agrada fer volar coloms en les primeres fases de projecte, i de mica en mica anar aterrant. És detallista i s’ho passa bé pensant en com es materialitzarà allò que tenim sobre el paper. Gaudeix d’allò més a les visites d’obra.

web : www.undosarquitectura.com

Per què utilitzes fusta en els teus projectes?

La fusta és un material que porta associats molts aspectes que trobem positius, i per això ens agrada prescriure sempre que podem aquests material per a les fusteries, acabats o fins i tot l’estructura de la casa. La calidesa que té la fusta no la trobem en l’alumini o el plàstic, el tacte és molt més agradable, les fusteries de fusta tenen un millor comportament tèrmic amb la qual cosa aporten confort a l’interior de l’habitatge i el benefici mediambiental que aporta aquest material no té punt de comparació amb d’altres materials constructius; i això fa que minimitzem la petja ecològica dels nostres edificis. I un aspecte que no hem d’oblidar però que és molt més subjectiu; ens agrada, ens agrada les seves vetes, els diferents tons, com varia amb el pas del temps…

QUINA HA ESTAT LA TEVA EXPERIÈNCIA AMB ELKE?

Hem rebut un molt bon servei, tant a nivell de producte com a nivell humà. Hem estat en contacte permanent i informats en tot moment del punt del procés on es trobaven les finestres que hem col·locat; i quan hi ha hagut algun petit imprevist, s’ha resolt ràpid i satisfactòriament. N’estem molt contents, i els nostres clients també!

PROJECTES REALITZATS AMB ELKE