Finestres de fusta, naturalment. Si vols aïllar el teu habitatge, truca’ns i t’ajudarem.

Telèfon +669 886 559

La Calsina 1B, 08298, Marganell (Parc Natural de Montserrat)

Dill. -Div. 10 AM - 14 PM

Top

DORA DURAN
PAWLOWSKY

Arquitecte

Dora Duran Pawlowsky, graduada en Arquitectura Superior per la EtsaB – UPC.

Amb estudis complementaris a la Parsons School of Design a Nova York, a la FAU-USP de São Paulo i a la TU-Berlin, va col·laborar durant un temps amb l’estudi d’Enric Miralles.

Amb la curiositat sempre per devant i la voluntat de conèixer nous llocs i maneres de fer, poc a poc ha anat especialitzant la seva carrera professional en projectes de Life Style & Leisure.

Els últims anys ha estat Directora Associada de la oficina europea de DCM – Architecture & Engineering, dissenyant projectes hotelers al Carib, i com a consultora tècnica desenvolupant estudis de viabilitat per a diferents operadores hoteleres.

Actualment col·labora  amb AMResorts Europe, on segueix la seva activitat en la recuperació d’infraestructures hoteleres, i és responsable del seu propi estudi professional, desenvolupant projectes d’arquitectura i disseny d’interiors públics i privats.

web:www.dorapawlowsky.com

quins serveis ofereixes?

El nostre estudi, fundat al 2015, va començar la seva activitat amb reformes interiors en col·laboració amb altres arquitectes i dissenyadors, ampliant poc a poc la xarxa de consultors amb qui treballem avui dia.

Oferim tot tipus de projecte arquitectònic on poguem fer ènfasi en la simplicitat dels materials a la vegada que en la qualitat dels detalls, acompanyant al client en tot el procés de disseny i obra, recolzant-nos en les empreses de confiança amb les que col·laborem.

Som un equip jove i dinàmic amb molta experiència en projectes a petita i gran escala, amb ganes de continuar fent una bona feina.

Per què utilitzes fusta en els teus projectes?

QUINA HA ESTAT LA TEVA EXPERIÈNCIA AMB ELKE?

PROJECTES REALITZATS AMB ELKE